dimecres, 30 d’octubre del 2013

Espècies d'animals en perill d'extinció

Els animals en perill d'extinció són totes aquelles espècies d'animals que estan a punt de desaparèixer del planeta Terra i d'extingir-se. 



Aquesta problemàtica es deu a tres raons:

1. L'aliment (plantes, animals...) d'aquests animals desapareix, i, per tant, la cadena alimentària es veu interrompuda. La tal.la dels arbres (desforestació) per a construir vivendes o per conrear, fa que cada cop hi hagi menys boscos i alhora, menys aliment per a les espècies d'animals que hi viuen.
2. Desapareix el seu hàbitat o les seves condicions de vidaL'escalfament global, produït per la contaminació en gran part, fa que la superfície de gel del Pol Nord i el Pol Sud es desfagi i els animals que hi habiten, tinguin conseqüentment, menys espai per viure, com per exemple, els pingüins o els ossos polars. Aquest fenomen té lloc també a altres llocs del món però els seus efectes són més difícils de veure.
3. L'home caça animals per a generar riquesa: fa sabates o bolsos amb pell de cocodrils, joies amb els ullals dels elefants...

Mireu aquest video:



4 comentaris:

  1. M´ha semblat molt trist el video de la llista vermella i m´agradaria poder ajudar d´alguna manera ;)

    ResponElimina
  2. Gràcies Maia pel teu comentari. A la classe en parlem. :)

    ResponElimina
  3. Marta e pansat que podrias penjar una fotu de algun animal en parill d'ecstincio que nosaltres no coneixem. podrias feru?

    ResponElimina
  4. marta una pregunta a qui bols mes a 3rA o a 3rB

    ResponElimina